elokuu%202013%20olympus%20355-normal.jpg

 

lettutaikina (n. 10 lettua)

  • 5 dl maitoa
  • n.3dl jauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl öljyä

täyte

  • 400 g jauhenlihaa
  • 1 sipuli
  •  1 paprika
  • mausteita

pinnalle

  • juustoraastetta

valmistus

Valmista lettutaikina: laita kulhoon puolet maidosta, kananmunat, jauhot ja suola, sekoita tasaiseksi ja lisää loppu maito. Lisää lopuksi öljy.

Pilko sipuli ja paprika. Ruskista  jauheliha, lisää sipuli ja paista vielä hetken aikaa ja mausta. Kun jauheliha on valmista lisää pilkottu paprika.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Paista letut. Kun letut ovat valmiita täytä ne täytteellä, rulaa kiini ja nosta uunipellille. Kun kaikki letut ovat pellillä ripottele niiden päälle justoraastetta.

Paista uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on saanut väriä.

Voit tarjoilla esimerkiksi salaatin kera.