23.syyskuuta%202013%20olympus%20041-norm

 

Tarvikkeet

  • 150g voita
  • 3dl vehnäjauhoja
  • n.3/4dl vettä
  • 200g jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • suolaa
  • pippuria
  • oreganoa
  • jauhelihamaustetta
  • kananmuna voiteluun

Valmistus

Valmista taikina nyppimällä voi ja jauhot sekaisin ja lisää vesi. Laita taikina jääkaappiin.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Pilko sipuli ja paprika. Ruskista jauhenliha  ja mausta. Lisää sipuli ja paprika ja paista vielä hetken aikaa.

Tee taikinasta suorakulmin muotoinen levy. Levitä päälle jauheliha-sipuli-paprikaseos. Kääri rullalle ja nosta uunipellille saumakohta alaspäin. Voitele kananmunalla. Paista uunissa noin 14 minuuttia.

Kun ne ovat valmiit leikkaa pötköstä noin 4 cm paksuisija kiekkoja.