Käärretorttu pohja on yksinkertainen tehdä ja vaihtelua saa muuttamalla täytettä. Tällä ketaa täytteenä oli rahkakermaseos persikoilla, joka osottautui hyvän makuiseksi, eikä ollut liian makea.

 

11.maaliskuuta%202014%20olympus%20025-no

 

Tarvikkeet

  • 4 kananmunaa
  • 2 dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 200 g rahkaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 tlk persikoita
  • hieman sokeria

Valmistus

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada taikina uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Valmista täyte: Pilko persikat. Vatkaa kerma ja sekoita rahkan joukkoon. Sekoita persikat kermarahkaseokseen.

Ripottele leivinpaperille sokeria ja kumoa jäähtynyt käärretorttupohja siihen. Levitä kermaseos käärretorttupohjalle ja pyörritä rullalle käyttäen apuna leivinpaperia.

Nosta valmis käärretorttu tarjoilulautaselle ja koristele halutessa persikoilla ja kermalla.